Please don`t forget to smile.

Please don`t forget to smile.

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Totul depinde de noroc?..poate fi fatala...

o secunda de neatentie si tragicul poate lua amploare.Eroarea umana,ignoranta si nepasarea unora pot duce la condimentarea nefericitului.Poate fi letala o greseala?
Da,poate.Un moment si totul se sfarseste si incepe in acelasi timp.
Tot mai des apare neprevazutul in viata mea,lucruri la care nici macar nu ma gandesc ca se pot intampla..dar iata ca se intampla.Sunt reale si izbesc chiar mai tare decat iluziile.Putin socata,desi pusa in tema cu astfel de situatii,dar totusi nepregatita pentru ele.Nu vreau sa mai aflu sau cu atat mai putin sa trec prin ceva similar.Prefer sa stau departe de "curajul" unora,de curiozitatea altora,departe de un dezinteres total izvorat din inimi impietrite,departe de o greseala umana.
Este socant sa iti imaginezi,dar mai ales sa vezi spaima care se citeste pe chipurile palide ale oamenilor,sa te izbesti din senin de un geam,sa nu intelegi ce se`ntampla,in cazuri nefericite sa te trezesti ingropat sub un morman de fiare si durere,sa privesti cum doi oameni lupta sa evite urmarile unei clipe de neatentie.
In viata toti sunt "gigi duru",mda.."gigi duru" care are talentul sa provoace adevarate deznodamante fatale.
Putina compasiune,un strop de iubire si o suflare calma reusesc sa dea nastere unor zambete,unor momente de fericire.Zambeste si totul ti se va parea mai usor,iubeste si lumea va fi mai frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu